Facebook

                                                                   SJP ’t Honk

Beste Ouder(s), Verzorger(s),

 

Uw zoon of dochter heeft aangegeven SJP ’t Honk (regelmatig) te willen bezoeken.

Om onze bezoekers beter te leren kennen, en enige controle te kunnen uitoefenen, hebben wij besloten een pasjessysteem in te voeren.

 

Hierbonder vindt u de link naar u het inschrijfformulier voor een pasje. 

Indien u akkoord bent met het bezoek van uw zoon of dochter aan SJP ’t Honk, verzoeken wij u het formulier samen met u zoon of dochter in te vullen, en te ondertekenen.

 

Het formulier kan op elke vrijdagavond worden ingeleverd bij SJP ’t Honk. Vanaf de eerstvolgende vrijdag ligt het pasje dan klaar.

De kosten voor een SJP pasje bedragen 7,50 euro voor één heel jaar.

 

Indien u zoon/dochter geen pasje heeft, wordt er per avond 1 euro entree gevraagd. 

PS. Een foto is niet nodig, deze wordt door ons verzorgd.

 

Vrijwilligers/begeleiders,

De activiteiten van SJP staan of vallen met vrijwilligers/begeleiders, zij dragen er namelijk zorg voor, dat uw zoon of dochter gebruik kan maken van alle faciliteiten of activiteiten. Wij zouden het daarom zeer op prijs stellen, dat u als ouder/verzorger, ook periodiek een steentje wil bijdragen aan één van onze leuke SJP activiteiten/avonden.

Wij verzoeken u dan ook, om op het onderstaande invulstrookje, aan te geven of u wel, dan niet, bereid bent om ons als vrijwilliger/begeleider te komen versterken.

Indien u eerst nog wat meer info nodig heeft, kunt u ons ook benaderen via de mail of de reguliere openingsavonden Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Bij voorbaat dank,

namens het bestuur van SJP.

 

Download HIER je inschrijfformulier.

 

 

 

 

*Het is het bestuur van SJP voorbehouden in bepaalde situaties het pasje te weigeren of in te trekken.*